Plancha's

04/07/24 Start2Plancha CLASSIC

00054
€ 80,00
Op voorraad
1
Productgegevens

Uw tafelgasten verwennen zonder urenlang afgezonderd in de keuken te staan? Het kan met de plancha! Ontdek de nieuwe manier van lekker, gezond, snel en ontspannen koken. Onze huis-chef deelt haar beste tips en tricks met jullie!

Tijdens deze workshop gaan we zowel met vlees, vis, groenten en zoetigheden aan de slag. Kortom, hoe klassiekers creatieve planchagerechten worden...

Na het koken leert u op een efficiënte manier de plancha te reinigen. U zult versteld staan van het gebruiksgemak!

Bij alle workshops is er (spuit)water, cola of cola zero inbegrepen. Wenst u toch liever bubbels, onze huiswijnen of frisse pintjes? Selecteer dan een "drank-arrangement (basis-workshop)"

WAT IS INBEGREPEN?

Praktische workshop met tips & tricks

In deze Start2Plancha workshop leren we u alle tips & tricks om aan de slag te gaan met een plancha. Van eenvoudig hapje tot volledige maaltijd, van voorbereiding tot opkuis. Ontdek hoe lekker maar eenvoudig koken op een plancha is.

Menu

Tapas
Zuiderse croque met zalm/kaas/tomaat/pesto (of klassiek met hesp /kaas)
Bruschetta/look/tomaat/mozzarella/kruiden
Bruschetta/brie/walnoot/honing

Voorgerecht
Wrap met kip of scampi /ui/paprika/tomaat/sla/guacamole/zure room
en
Mosselen/look/ui/tomaat/basilicum/witte wijn/linguine

Hoofdgerecht
Kort gebakken zalm/sesamkorstje/groene asperge/bearnaise
of
Stukje rund/boontjes/krielaardappeltjes/bearnaise

Dessert
Pannenkoekje/banaan/chocolade/vanille ijs
en
Gekarameliseerde ananas/rum/rood fruit/munt/passievruchten sorbet

Een stukje Plancha Boutique mee naar huis

Ga naar huis met een goed gevulde goodiebag: uw snijplank, kookschort en notitieboekje van tijdens de workshop.

Praktische info

We starten om 18u30 en ronden ongeveer om 22u30 af.

Annuleren kan kosteloos tot 1 week voor de workshop. Daarna wordt er 50% in rekening gebracht.
Bij annulatie op minder dan 24u van de workshop is er geen terugbetaling meer mogelijk.



Bewaar dit product voor later
Share by: